Restaurant „Casa Herneacova”

Meniul Restaurantului Casa Herneacova este bogat şi variat. Vă oferim atât preparate din bucătăria tradiţională românească cât şi specialităţi internaţionale, pregătite cu măiestrie de o echipă tânără și dinamică condusă de renumitul maestru în arta culinară, Nicolae Guștere chef Daniel Cheregi și chef Hajdo Ernest.

Citește mai departe...

Terasa „Casa Herneacova”

Un concept rustic, elegant care satisface toate dorințele. Terasa Restaurantului „Casa Herneacova” este este locul ideal pentru orice fel de întâlnire, eveniment festiv sau corporate. Terasa este construită din cărămidă arsă și este amplasată la marginea pădurii într-o oază plină de verdeață. Pe Terasa Restaurantului Casa Herneacova funcționează o bucătărie separată de cea a restaurantului.

Citește mai departe...

Salonul Herneacova

Salonul Herneacova este destinat în principal pentru evenimente private. Aici puteți sărbători ziua onomastică sau puteți petrece o seară de neuitat cu prietenii. Salonul este decorat în stil baroc și este dotat cu mese și canapele, spațiu pentru dans și bar. Recomandăm cu căldură Salonul Privat pentru un număr mediu de inviați.

Citește mai departe...

Terasa foișor & cort

Savurează delicioasele preparate la grătar. Vă așteptăm cu frigărui, mici, ceafă fragedă, purceluși de lapte și berbecuți la proțap, piept și aripioare de pui stropite din belșug cu bere rece la butoi. Masa o puteți servi sub umbrele sau la foișoarele de la marginea pădurii.

Citește mai departe...

Sală de evenimente

Pentru că îți dorești ca cel mai important eveniment din viața ta să fie perfect organizat, într-un cadru natural de vis, care să îți satisfacă toate dorințele în ceea ce privește decorul, servirea, ospitalitatea și mai ales calitatea, Restaurantul „Casa Herneacova” vine în întâmpinarea dorințelor tale și îți pune la dispoziție două săli pentru organizarea nunților, botezurilor sau a altor evenimente festive după cum urmează:

Citește mai departe...