Echitație

Suntem mândri că putem preda unul dintre cele mai nobile sporturi din lume. Vă ajutăm să vă descoperiți pasiunile interioare și sentimentul de libertate deplină încă de la prima ședință. Veți fi atrași de acest sport nobil de la prima încălecare. Echitația vă ajută să vă relaxați după o zi stresantă la birou, vă ridică moralul și nu în ultimul rând vă ajută să vă modelați corpul într-un mod armonios.

Citește mai departe...

Trasee prin pădure

Descoperă traseele marcate din pădure!

Citește mai departe...

Plimbări călare

Împrieteniți-vă cu cei mai frumoși cai și haideți să facem o plimbare călare prin pădure pentru a descoperi natura și miracolele ei. Fă o plimbare pe care nu o vei uita niciodată!

Ofertă valabilă pentru grupuri organizate și călăreți cu experiență.

Pensiune pentru cai

Baza de agrement şi Centrul de Echitaţie Herneacova oferă atât cailor cazaţi aici (proprietate sau în pensiune), cât şi persoanelor care doresc să călărească, cele mai bune condiţii de antrenament sau petrecere a timpului liber. Proiectul a fost conceput şi realizat după un studiu aprofundat al zonei şi al centrelor de profil din regiune. Centrul de Echitaţie dispune de 40 de boxe pentru cai, cu dimensiuni de 3,30m / 3m.

Citește mai departe...

Plimbări cu trăsura

Într-o lume complet motorizată, romantismul de altădată este aproape dispărut. Surprinde-ți iubita! Arată-i că o iubești! Oferă-i ocazia de a servi o șampanie bună în mijlocul naturii, în trăsura trasă de cai prin pădurile Domeniului Herneacova. Respirați împreună aerul boem de altădată!

Team Building

Livrăm o gama largă de acțiuni pentru team building organizate în aer liber. Urmărim o abordare inteligentă și constructivă în materie de sănătate și siguranță, eliminând riscurile inutile, fără a înlătura distracția care consolidează o echipă unită.

Citește mai departe...

Închirieri biciclete

Traseele montane de la Herneacova sunt excelente pentru excursii cu bicicleta, dovada acestui fapt fiind numeroșii turiști care vin în fiecare zi să descopere noi trasee prin pădurile locului. Pe iubitorii de plimbări ușoare cu bicicleta, îi provocăm să parcurgă traseul de 12 km cu urcări și coborâri, până în localitatea Recaș și retur.