Sat Herneacova Nr.323 (oras Recas), jud. Timis
+40-0356.829.810
rezervari@herneacova.ro

EmbarGO Fest 2022

După o pauză de doi ani cauzată de pandemia de coronavirus, Embargo Fest revine. Însă nu la Dudeștii Vechi, ci în zona Recaș – Herneacova. Se va desfășura în perioada 12 – 14 august 2022.

Ultima ediție a Embargo Fest a avut loc în vara anului 2019 atunci când, la Dudeștii Vechi, timp de patru zile, aproximativ 8.000 de persoane au călcat pragul evenimentului. Pe scene fuseseră peste 50 de artiști din România, Serbia, Bulgaria și Ungaria, au existat proiecții de film, spectacole de teatru pentru copii și adulți, ateliere de circ, dezbateri pe teme ecologice, parc de distacții și alte acitvități. Apoi a venit pandemia, iar Embargo Fest a luat o pauză.

Pauza se va sfârși în 12 august 2022, atunci când va fi organizată o nouă ediție a Embargo Fest. Însă locația nu va mai fi aceeași, după două ediții de succes desfășurate la Dudeștii Vechi. Organizatorii festivalului au fost nevoiți să mute Embargo în zona Recaș – Herneacova.

„Nu am crezut că ne vom muta, însă în ultimii ani nu am mai găsit susțienrea în zonă. Sponsorul principal, Emiliana West Rom, nu a mai vrut să en ajute, iar la primărie am avut discuții și probleme. Nu am mai găsit susținerea din partea autorităților locale, nici din mediul privat. Nici măcar Uniunea Bulgară din Banat nu a vrut să ne susțină. Am găsit, în schimb, susținere în altă parte. Ne pare rău, comunitatea, oamenii de acolo au fost foarte receptivi. Inima ne rămâne însă la Dudeștii Vechi”, a declarat Răzvan Munteanu, unul dintre organizatorii Embargo Fest.

 

Vezi toată știrea

Call Now Button