Sat Herneacova Nr.323 (oras Recas), jud. Timis
+40-0356.829.810
rezervari@herneacova.ro

Masterclass

Equestrian Masterclass

Incepând cu luna Octombrie 2021 vom începe o nouă sesiune de antrenamente speciale pentru iubitorii sportului călare. Invitatul nostru special este un mare campion, călăreț internațional și un antrenor priceput.

Pasionat de echitație, inspirat de performanță chiar de la idolul său este Ayrton Senna marele campion din Formula 1, Thomas Weinberg își trăiește viața după motto-ul „ fară muncă grea, nimic nu este posibil. Tatăl său Peter Weinberg a reprezentat Germania în anul 1986 la Cupa Mondială in Gothenburg , în Suedia și a lucrat ca antrenor al lotului național al Belgiei.

De ce un Masterclass?

Pentru un călăreț profesionist este necesar un program de antrenament adecvat. Programul de antrenament își propune să îmbunătățească abilitățile călărețului – nu numai în partea practică a săriturilor, ci și să le supravegheze în gestionarea competițiilor și a evenimentelor.

Împreună cu studenții săi, Thomas Weinberg elaborează programe individuale de antrenament, adaptate fiecărei lecții individuale, în fiecare lună și, în cele din urmă, la un an întreg.

Vor exista in cadrul evenimentului discuții de feedback la intervale regulate, pentru a defini țintele corespunzătoare pentru cai și călăreți.

Vă prezentăm mai jos câteva dintre condițiile prealabile de bază pentru o carieră bună în concursurile de sărituri și care vor fi studiate și analizate in timpul unui Masterclass:

1. Management profesional
2. Combinație potrivită pentru călăreț și cal
3. Planificarea concursurilor orientată spre performanță
4. Starea mentală a calului și a călăreților
5. Încredere în sine
6. Control de sine
7. Concentrare 

Pentru a putea îndeplini toate aceste condiții prealabile este necesar să implementați un program sistematic de formare.

În toată munca sa, Thomas Weinberg este specializat în educarea cailor, de aceea el ar fi bucuros să vă ajute în dezvoltarea unui program de sprijin optim pentru calul dumneavoastră.

Locatia unde se v-a desfăsura acest Masterclass este Domniul Herneacova.
Perioada: 15-17 Octombrie 2021

Inscrieri se pot face pe email, la adresa de email : biancamariacaraiman10@gmail.com sau la telefon : 0756 028 738

Costuri:

– 70 de euro / sedința ( un călăreț beneficiază de 3 sedințe pe intreaga perioadă a Masterclasului)
– 50 de lei boxa pentru cal
– 150 de lei cazarea pentru călăreți care vin de mai departe și nu au posibilitate de cazare
– 35 de lei micul dejun pentru cei care doresc să servească micul dejun la restaurantul Casa Herneacova.
-Data limită de inscrieri este 5 Octombrie 2021, pentru garanția locului rezervat trebuie achitat 50% din taxa de participare a celor trei sedințe de Masterclass.

Pentru inscrieri vă rugăm să accesați formularul de mai jos.

Call Now Button