Sat Herneacova Nr.323 (oras Recas), jud. Timis
+40-0356.829.810
rezervari@herneacova.ro

Pentru o nuntă ca-n povești…

Alege Herneacova

De multe ori închizi ochii ca să-ți imaginezi nunta perfectă, o nuntă in aer liber. Pădure, cai, verde cât vezi cu ochii, toate la numai 30 de minute de Timișoara!

La noi nu vei găsi candelabre grandioase, ci licurici prezenți în noapte. Vei auzi nechezatul cailor, adierea vântului, iar gresia lucioasă este înlocuită de iarba verde și crudă. 

Domeniul Herneacova este aici pentru a crea evenimente atipice, surprinzătoare. Vibrația locului ne dă ocazia să evadăm din cotidian, să dansăm, să ne descătușăm și să iubim liber.

Despre facilitățile noastre

Domeniul Herneacova dispune de trei spații destinate atât evenimentelor private, cât și evenimentelor corporate.

Restaurantul “Casa Herneacova”

O alegere perfectă atunci când îți dorești un spațiu rustic, elegant și cu foarte mult bun-gust. Este adecvat evenimentelor până în 80 de persoane. Atenția pe care o acordăm meniurilor pe care le pregătim, grija cu care recomandăm băutura potrivită pentru fiecare fel de mâncare și personalul atent la nevoile clienților noștri, sunt câteva din aspectele care ne reprezintă. “Casa Herneacova” este locul ideal în care să te bucuri de momente de neuitat alături de cei dragi.

Salon “Herneacova”

Decorat în stil rustic, salonul este situat în unul dintre cele mai înalte puncte ale Domeniului, oferind o priveliște de vis. Acesta dispune de o terasă închisă cu geamuri de sticlă, având capacitatea totală de aprox. 160 de locuri.  Totodată, este dotat cu videoproiector și instalație de sonorizare, facilitate disponibilă de asemenea și pe terasa lui. Salonul dispune de un spațiu generos, fiind ideal pentru un eveniment deosebit în mijlocul naturii.

Terasa “Herneacova”

    Call Now Button